Je wilt compleet én duidelijk én overtuigend én kort zijn in je tekst​

Voor veel schrijvers is dat een uitdaging. Daarom werkt Leontine Tacoma aan een reeks informatieve boekjes over Professioneel Communiceren. 

De boekjes geven je in een oogopslag de belangrijkste tips. Je slaat het boekje open en denkt: ‘Oja!’ Bovendien staan er veel voorbeelden in, waardoor je inspiratie op kan doen.  

Dat klopt! Zakelijk schrijven voor iedereen

Deel 1 van de serie Professioneel Communiceren tips & tricks is het boekje Dat Klopt! Zakelijk schrijven voor iedereen. In dit boek vind je hands-on tips om duidelijk, efficiënt en klantgericht te schrijven. Je krijgt goede voorbeelden van mails, socialmediaberichten, brieven, rapportages, onderwerpregels en beginzinnen. Het boekje heeft een speelse lay-out waardoor het heel toegankelijk en overzichtelijk is. Inspirerend, actueel en superhandig. Geschikt voor overheid, bedrijfsleven, dienstensector, zzp’ers en scholieren. Kortom, voor iedereen die zakelijk maar wel up-to-date wil schrijven. 

Duidelijke Taal

Binnenkort verschijnt deel 2 in deze serie. Dit deel staat vol praktische tips HOE je duidelijk schrijft. Met een beslisschema voor juristen. In de loop van oktober kan je het boekje kopen.