Een greep uit de reviews en ervaringen van oud-cursisten en hun collega’s:

Een leidinggevende over een medewerker: ik merk echt vooruitgang. Voorheen ging M. steeds harder en sneller praten als hij het idee had dat wij hem niet begrepen. Nu spreekt hij veel rustiger. Hij communiceert rustig en heeft veel meer zelfvertrouwen.

Een leidinggevende over zijn medewerker: ik merk dat Z. meer zelfvertrouwen heeft gekregen, want zijn e-mails worden langer en hij durft meer te zeggen in vergaderingen. Ook vind ik zijn e-mails duidelijker en merk ik dat zijn grammatica is verbeterd.

Oud-cursisten:
– Ik heb via Nederlands4Anderstalingen een individuele Training Zakelijk Nederlands gevolgd. Het was een nuttige en leerzame training. Marion is een professionele trainer die snel doorheeft wat iemand nodig heeft. Na elke cursusdag kreeg ik per mail van haar een samenvatting van de behandelde stof.

– Marion was mijn leraar gedurende drie maanden. Dankzij haar heb ik Staatsexamen I aan het eind van het jaar gehaald. We hadden privélessen en ook lessen op Skype. Zij hielp me enorm met alle aspecten van de taal: lezen, schrijven, luisteren en praten. Marion is echt een goede lerares en het was altijd interessant om met haar te studeren!

– Ik heb samen met Marion gewerkt om mijn Nederlands te verbeteren. In eerste instantie gingen de lessen over mijn uitspraak maar wij hebben ook mijn schriftelijke communicatie beter gemaakt. Dank je wel Marion!

– Marion is a very punctual, structured and professional still with personal touch trainer. She helps the students not only their dutch level, but also the integration of the society. With her help I passed my NT2-1 in 2011 and now i am busy with NT2-2. The most important is that I started to speak in Dutch in my daily life.

Over de training Professioneel Nederlands voor Anderstaligen die ik verzorg voor ICM zeiden cursisten:

– Ik ben erg tevreden met de training. Kan veel in mijn dagelijkse leven gebruiken. 

– Ik heb aan de cursus ‘Professioneel Nederlands voor Anderstaligen’ deelgenomen. Goed bereikbare locatie. Perfect verzorgde lunch en een super trainer.
Het is goed je ervaringen met anderstaligen te delen en de goede tips op een professionele manier in je eigen werkomgeving te gebruiken.

– Het was een erg leuke training, zeer aan te raden! Mijn hele werk- en privéomgeving ontwikkelde mee en we letten nu allemaal veel meer op onze taalgebruik en woordkeuzen. Het was niet alléén en taalcursus maar ook een stukje cultuur, integratie. Ik ken en begrijp nu een bredere stukje van Nederland en dat maakt mijn zelfvertrouwen ook groter.

– Ik heb deze training zeer goed ervaren. Wij hadden een hele leuke, aardige en goede docent. En ook niet vergeten onze groep was echt super leuk! Dat maakt ook een stuk makkelijker en leuker om naar zo een training te gaan. Het is intensief maar je leert heel veel. Ik zou deze training aan iedereen aanraden die zijn zakelijke Nederlands wil verbeteren. Ik ben zelf heel blij dat ik deze training heb gevolgd en ik profiteer er nog steeds van. Het heeft mij een stuk makkelijker gemaakt. Ik ben niet meer zo onzeker over hoe en wat ik schrijf. Dus gewoon doen!

– Ik heb aan de cursus ‘Professioneel Nederlands voor Anderstaligen’ deelgenomen. Goed bereikbare locatie. Perfect verzorgde lunch en een super trainer. 

– Het is goed je ervaringen met anderstaligen te delen en de goede tips op een professionele manier in je eigen werkomgeving te gebruiken.

Wil je ook met mij werken? Ik ben bereikbaar op 06 4470 6163 of via mail: marion@nederlands4anderstaligen.nl

One Reply to “Reviews en ervaringen”

  1. Marion heeft geruime tijd als beoordelaar voor het Inburgeringsexamen A2 gewerkt voor DUO.
    Zij is een uitstekende beoordelaar, kundig, kritisch en meedenkend op een positieve manier.
    Zij neemt haar werk serieus, is vriendelijk en collegiaal. Een fijne collega om mee samen te werken!

Comments are closed.