Neem contact op

Herken je dit:

  • Je spreekt en schrijft Nederlands op niveau A2/B1/B2/C1, maar je twijfelt soms (of vaak). Of je krijgt een nieuwe functie waarin je andere of extra schrijf- of spreektaken krijgt.
  • Een goede mail schrijven kost je veel tijd. Niet alleen omdat je schrijft, twijfelt, herschrijft, maar ook omdat je vaak toch nog even een collega vraagt je tekst te controleren.
  • In vergadering of overleggen ben je onzeker over je uitspraak, zinsbouw of woordkeus en zegt daarom niet wat je eigenlijk wilde zeggen.
  • Je wilt meer zekerheid en zelfvertrouwen. Je wilt antwoord op jouw vragen en het liefst zo praktisch mogelijk. Tijd voor een individuele taaltraining!

Jouw vraag, jouw traject

In een individuele training werk ik met jou aan de vragen die jij hebt over schrijf- en/of spreektaken in je werk. We werken met jouw input, jouw materiaal. Wil je grammatica opfrissen? Dan doen we dat. Liever woordenschat vergroten? Prima, gaan we daarmee aan het werk. Zinsbouw verbeteren? Kan ook. Verschillende vragen? Aan de slag!

Bij deze training krijg je het boekje – Dat Klopt! Zakelijk schrijven voor iedereen. Een overzichtelijk boekje met 8 tips om je zakelijke correspondentie helder te maken. Wil je een boek gericht op een vaardigheid? Kijk dan hier alvast met welke boeken ik werk. Als dit boekje niet aansluit bij jouw niveau, krijg je een ander, passend boek van gelijke prijs.

Werkwijze

Een individuele training begint met een intake. Dit kan via e-mail of telefonisch. Maar het kan ook direct gekoppeld aan een les. Dan reserveren we het eerste uur voor de intake. Klikt het en is je vraag helder, dan gaan we direct aan de slag. Dat kan een halfuur zijn, maar direct een uur is ook mogelijk.

In overleg plannen we 2 tot 5 bijeenkomsten. Ook de tijdsinvestering gaat in overleg: lessen van 1,5 / 2 / 3 uur (of een combinatie) zijn mogelijk.

We plannen de lessen overdag en ik kom bij jou op het werk langs. Dat kan op je werkplek of op een rustige locatie in de buurt.

Investering

Een individuele training vraagt van de trainer en de cursist een flinke investering:
– een goede voorbereiding: input verzamelen, vragen opstellen, extra materiaal zoeken, extra oefeningen maken
– focus: betrokkenheid, focus en coöperatief werken tijdens de les
– regelmatig evalueren: is het onderwerp nog passend, zijn de opdrachten passend, is de ingeplande tijd nog voldoende.

Kan je de training bij je bedrijf aanvragen, dan kost een uur individuele training € 77,50. Daarnaast reken ik per bijeenkomst reiskosten en per bijeenkomst € 37,50 voor reistijd en voorbereiding.
Betaal je de training zelf en heb je beperkt budget. Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct een afspraak maken? Ik ben bereikbaar op 06 4470 6163 of via mail: marion@nederlands4anderstaligen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *